ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,026 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 38,369 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


56 musea in Thailand voor slechts 199 Baht

Geplaatst op 6 maart 2017 10:54 door thailandtotaal

De eindeloze museum ontdekking in Thailand.

56 musea in Thailand voor slechts 199 Baht.De ‘Muse Pass’ is een goedkope manier om interessante musea in Thailand te bezoeken. De pas kost slechts 199 Baht (ca. 5 euro) en geeft je gratis toegang tot een groot aantal musea en leercentra in heel Thailand. Met de oude pas, Muse Pass 4, kon je 40 musea bezoeken. Met de nieuwste pas, Muse Pass 5, is dit aantal opgelopen tot 56. Hiervan zijn er zo’n 30 gelegen in en rond Bangkok. De anderen vertegenwoordigen alle regio’s van Thailand.

De Muse Pass is een initiatief van de Thaise overheid en private musea om mensen, vooral de jongere generatie, aan te moedigen om meer geïnteresseerd te zijn in het bezoeken van musea en het cultureel toerisme in Thailand te bevorderen.

Muse Pass 5 is tot 30 september 2017 te koop bij de deelnemende musea en is van de datum van aankoop één jaar geldig. Voor meer informatie ga je naar de Muse Pass website.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Start » Berichten » 56 musea in Thailand voor slechts 199 Baht
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.