ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,026 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 37,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Ben je op zoek naar een paradijs in Thailand? Dan is Railay Bay een aanrader.

Geplaatst op 23 december 2010 14:11 door admin

Railay is een tropisch paradijs in Thailand.

Railay Bay is één luxueus tropisch paradijs. Railay Bay, ook wel Railay Beach genoemd,  is een nog relatief onbekende bestemming in de zuid Thaise provincie Krabi. Het schiereiland biedt echter alles wat je van een tropische paradijs kunt verwachten. Prachtige witte  zandstranden, kalksteenrotsen, schitterende tropische zeegezichten en een ontspannen sfeer. Je treft dit hier allemaal aan.

Railay is alleen per boot bereikbaar en ter plekke is geen verkeer.

Railay is een zeer kleine plaats met een beperk aanbod aan accommodaties, restaurantjes en barretjes. Het is alleen per boot te bereiken en ter plekke zelf is geen verkeer. Dit maakt Railay tot een rustige en ontspannen vakantiebestemming.

Railay Bay biedt prachtige zandstranden en kalksteenrotsen. Hou je van bergbeklimmen, dan zijn de torenhoge kalkrotsen op Railay een aardige uitdaging voor je. Een leuk alternatief is kajakken en in de nabijheid van Railay zijn prachtige duik- en snorkellocaties.

Lees verder over het prachtige Railay Bay & bekijk onze fotopresentatie.


3 reacties op “Ben je op zoek naar een paradijs in Thailand? Dan is Railay Bay een aanrader.”

Mike van Hoenselaar10-01-2011 om 13:10

Ik ben erg benieuwd naar meer informatie over Railay Bay. Het klinkt als iets waar ik wel naartoe zou willen.

jet27-01-2011 om 09:15

Wij zijn met ons gezin 2 jaar geleden een week op Railay geweest en hebben daar ontzettend genoten. Alhoewel het een schiereiland is heb je het gevoel dat het een eiland is. (Railay is ook alleen per boot te bereiken.) De informatie op de website van Thailandtotaal voegt veel toe aan dit artikel. Met het lezen van die informatie en het bekijken van de fotopresentatie komt onze vakantie in ieder geval weer helemaal tot leven. Railay is zeker een aanrader.

joop en ans14-02-2011 om 15:34

Mijn vrouw en ik (74 & 70) willen graag een bungalow huren met zwembad voor de periode 1.10.2011 tot eind maart 2012.Kan iemand raad geven?

Reageren

*


Passende informatie bij : Start » Berichten » Ben je op zoek naar een paradijs in Thailand? Dan is Railay Bay een aanrader.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.