ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,026 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 38,410 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Controle van alle bagage inkomende reizigers Thailand

Geplaatst op 10 april 2017 12:52 door thailandtotaal

Vanaf 2019 geautomatiseerd röntgenscanner systeem.

Vanaf 2019 zal alle bagage van inkomende reizigers in Thailand worden gecontroleerd.Vanaf 2019 zal op de grote Thaise luchthavens alle bagage van binnenkomende reizigers worden gecontroleerd. De Thaise douane zal bij de bagagebanden een geautomatiseerd röntgenscanner systeem installeren waarmee alle binnenkomende bagage grondig zal worden gescand. De nieuwe apparatuur zal de veiligheid verhogen en de smokkel van drugs en andere smokkelwaar tegengaan.

De eerste scanners zullen in gebruik worden genomen op de Internationale luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok. Vervolgens zal ook luchthaven Don Muang, het tweede vliegveld van Bangkok en de luchthavens van Chiang Mai en Phuket uitgerust worden met de nieuwe apparatuur.

Wil je meer weten over aankomst in en vertrek uit Thailand? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘aankomst en vertrek in Thailand’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Start » Berichten » Controle van alle bagage inkomende reizigers Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.